Blæservarmemotor-W7820A

DeBlæservarmemotor W7820Aer en ekspertudviklet motor, der er specielt skræddersyet til blæservarmere, med en række funktioner designet til at forbedre ydeevne og effektivitet. Kører ved en nominel spænding på 74VDC, giver denne motor rigelig strøm med lavt energiforbrug. Dens nominelle drejningsmoment på 0,53 Nm og nominel hastighed på 2000 omdr./min. sikrer en ensartet og effektiv luftstrøm, der med lethed opfylder kravene til opvarmningsapplikationer. Motorens tomgangshastighed på 3380RPM og en minimal tomgangsstrøm på 0,117A fremhæver dens høje effektivitet, mens dens spidsmoment på 1,3Nm og spidsstrøm på 6A sikrer robust opstart og evnen til at håndtere høje belastningsforhold effektivt.

W7820A har en stjerneviklingskonfiguration, der bidrager til dens stabile og effektive drift. Dens inrunner-rotordesign forbedrer responshastigheden markant, hvilket sikrer hurtige justeringer og optimal ydeevne under forskellige forhold. Med et internt drev forenkles systemintegration, hvilket forbedrer motorens alsidighed i forskellige applikationer. Sikkerheden er i højsædet, med en dielektrisk styrke på 1500VAC og isolationsmodstand på DC 500V, hvilket sikrer pålidelig drift i forskellige miljøer. Motoren fungerer effektivt inden for et temperaturområde på -20°C til +40°C og overholder isoleringsklasse B og F, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af arbejdsforhold.

Denne motor er designet med praktisk integration i tankerne, måler 90 mm i længden og vejer kun 1,2 kg, hvilket letter installationen. Dens kompakte og lette design går ikke på kompromis med effekt eller ydeevne, hvilket gør den til et ideelt valg til blæservarmere, industrielle ventilatorer og klimaanlægskompressorer. W7820A skiller sig ud for sin pålidelige drift, økonomiske effektivitet og alsidighed, hvilket gør den til en værdifuld komponent i både industrielle og kommercielle omgivelser.

Blæservarmemotor-W7820A

Indlægstid: Jul-02-2024